Træningsprogrammer​

​Multiperformance tilbyder professionelle online-træningsprogrammer på nogle af de mest kendte distancer inden for triathlon. Programmerne tager udgangspunkt i hvor meget træningstid du har til rådighed på en almindelig arbejdsuge. Denne opdeling oplever vi succes med, da alle kommer med vidt forskellige erfarings-og træningsmæssige udgangspunkter. Det betyder også, at det samme program kan give to vidt forskellige sluttider. Det er dermed vores intention at ramme bredt, og tilbyde et kvalitetsprodukt, som kan anvendes af både nybegyndere og mere erfarne udøvere. Nu er det bare op til dig, at vælge det program som passer dit niveau. 

Sådan gør du:

Vælg den disciplin du dyrker(der vil snarest være programmer indenfor cykling og løb, men pt er det kun triatlon), og læs mere om det program der matcher det antal træningstimer du har til rådighed i en normal arbejdsuge. Bestil programmet i kontaktformularen, som du finder ude i højre side.

Bestilling af programmer foregår via kontaktformularen i højre side. Når programmet er bestilt, vil du modtage det i din mail, sammen med din faktura.

​Læs mere om programmerne i fanen "træningsprogrammer" --> 1/2 Jernmand

Kontakt Multiperformance for yderligere information eller andre spørgsmål

Udfyld nedenstående formular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt