​Træningsophold

​Triatlon-træningslejr med MULTIPERFORMANCE på Lanzarote i uge 14

Tag på camp med Multiperformance i Sydens triathlon-mekka Lanzarote, hvor rå natur og varme himmestrøg har lokket nordeuropæiske triathleter i selvvalgt vintereksil gennem mere end 25 år. 

Multiperformance står for evidensbaseret "hands-on" coaching fra øverste hylde, med stor respekt for den enkelte atletes respektve udgangspunkt. Vores base bliver Sands Beach resort - træningsrefugium for en perlerække af internationale topatleter - med faciliteter i absolut verdensklasse.​

Som deltager vil du opleve målrettet individuel træning, vidensdeling med andre passionerede triathleter og masser af hygge og godt humør.

2-3 professionel træner – maksimalt 18 atleter.

8 dages rejseperiode: 27.3 – 4/4.

NB: Vær opmærksom på at afrejse ligger på fredag og hjemrejse lørdag. Vi har god erfaring med både Hamborg, Billund og København som afrejsepunkt. 

​Team bagved

Headcoach på turen er Nicholas Ward Munoz og Martin Bissenbacker fra Multiperforformance.dk der til dagligt beskæftiger sig med professionel coaching og træningsvejledning til enduranceatleter.

Nicholas er eliteatlet med ambitionen om, at blive blandt de tre bedste til Ironman Lanzarote.
​Martin er indehaver af Multiperformance og har coachet enduranceatleter siden 2010.
​Gæstecoach Niels Nørtoft er til dagligt træner i Kolding Triathlon klub og har en god "hands on" med alle typer af atleter igennem årene.

Læs mere om træneren her

​Træningen

​I de bedst tænkelige rammer, glæder vi os til at byde velkommen til et af Europas fedeste træningsmiljøer – Sands Beach resort er specialister i, at skræddersy træningsophold til udholdenhedsatleter som os.

Cykelruterne vil foregå på både flade og kuperede ruter, mens meget af svømningen, vil foregå i en opvarmet pool under åben himmel, samt åben vand. Al træning vil være guidet.

På hotellet er følgende inkluderet i prisen

25m udendørs pool der er opvarmet og med banetorv.
Et fuldt udstyret træningsrum.
Private træningsfaciliteter.
Nem adgang til åbenvandssvømning.
Fantastiske cykel og løberuter lige for døren.
Cykelmekanikere på stedet.
Morgen og aftenbuffet af høj kvalitet.

​Hotellejlighederne

​Sands Beach Active er et inspirerende miljø for alle atleter med interesse i sport. Det ligger tæt på lufthavnen og gør transporttiden kort og nem. Alle lejligheder er ens, og ligger tæt ved poolen, med fuldt udstyret køkken, gratis wifi, opholdsrum, soveværelse og bad/toilet.

Med andre ord, så er alle rammerne for en optimal trænings uge tilstede – Bringer du gåpåmod, motivation og har en træningsiver så er den her uge noget for dig.

​Mad og andet

Half-board er inklusiv i prisen, og der tilbydes forskellige retter, inspireret af alt lige fra traditionel skandinavisk, sydeuropæisk inspireret og ikke mindst, alt sammen af høj kvalitet, da sportsfolk vægter den rigtige ernæring.

Derudover er der gode handlemuligheder i det lokale supermarkedet, så der kan laves mad i lejlighedskøkkenet, for dem der vælger denne option.

Der er også lokale restauranter der kan benyttes.​

Nyttig info

Kan jeg medbringe min egen cykel? Ja – Dette koordineres direkte med flyselskabet du rejser med.
Kan jeg leje en cykel? Ja. Sandsbeach har et samarbejde med Papagayo bike der udlejer alle typer af racercykler af god kvalitet og til en fornuftig pris. Din booking foregår direkte på: comercial@papagayobike.com - Papagayo firmaet ligger på hotellet og har gode kvalitets-carbon cykler.
Hvor mange pladser er der? 18 stk.
Betaling: Når du har betalt hele beløbet inkluderer det flg: 7 nætters ophold, svarende til den periode du booker i. Træning i samme periode, indenfor svømning + cykling + løb og andet, samt oplæg med trænere. eventuelle tilvalg som half board.
Transport til Lanzarote: Du skal selv sørge for flybillet t/r inkl. Transfer fra lufthavn til hotel. Transferen er billig og du skal forvente at bruge maksimalt 20 Euro eller mindre, hvis i er to eller flere. Vi anbefaler at flyve med www.condor.com der flyver direkte fra hamborg til lanzarote, hvor prisen ofte er omkring 2000kr tur / retur.
Indtjekning af lejlighed: Fredag efter 15.00
Udtjekning af lejlighed: lørdag inden kl. 12.00
Er booking bindende? Ja - Booking er bindende, og værelserne kan rumme fra 1-3 personer. Ved 3 personer er der en dobbeltseng + 1 ekstra opredning. Ved 2 personer er der en to dobbeltseng eller 2 single-senge. Ved bestilling noteres hvordan I ønsker at bo.
Pladserne er ledige ud fra først til mølle princippet.

Medbringer du egen cykel så husk at det er kuperet terræn og det kan blæse meget, så vi anbefaler lavprofilhjul og en cykel med en bjerggearing, medmindre du skal deltage i Ironman Lanzarote. Har du konkurrence hurtigt efter du kommer hjem, så overvej at medbring din tri-cykel.​

Priser - inkl. halvpension! 

​Otte dage:

​Ved 2 personer i lejlighed, inkl. halvpension: 7400kr = 3700kr pr pers.

Ved 3 personer inkl. half board i lejlighed: 10200kr = 3400kr. pr. pers.
​Depositum på 25& af prisen betales slut januar. 

BEMÆRK: Hvis man ønsker at medbringe sin familie er det også muligt og der kan rettes direkte henvendelse til mig på 28606677 eller martin@multiperformance.dk 

Tilmelding
Foregår efter først til mølle.

Kontakt os

Telefon: 28 60 66 77

E- mail: Martin@multiperformance.dk

Kontakt Multiperformance for yderligere information eller andre spørgsmål

Udfyld nedenstående formular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt