Trænere

Martin Bissenbacker – Træner

​E-mail: martin@multiperformance.dk

Martin har en fortid som Sergent i Hæren og med en udsendelse som gruppefører i Helmand provinsen (Afghanistan) i 2012, stiftede Martin relativt tidligt bekendskab og erfaring med især styring, føring og ledelse.

Martin har coachet udholdenhedsatleter siden 2010, og har selv en fortid som motocrosskører på eliteplan. Martins spidskompetence er evnen til at møde hver atlet på netop deres niveau, og forståelsen af de særlige udfordringer atleten står overfor. Som træner er Martin meget målrettet og god til at se helheden omkring individet.
Den idræts-teoretiske balast er forankret i en bachelorgrad i idræt og sundhed fra Syddansk Univeersitet, hvor Martin i øjeblikket læser Konkurrence og eliteidræt på kandidatniveau. Som træner har Martin desuden stor fokus på de skades-problematikker som nye atleter hos Multiperformance kommer med. 

Denne særlige fokus på skader eller ubalancer, skyldes ikke mindst det faktum, at Martin selv lider af artrose i begge hofter

– Det har skærpet Martins syn og forståelse på nogle af de problematikker andre atleter kan stå med.

Som atlet har Martin oparbejdet en masse praktisk erfaring, efter en årrække med fokus på langdistancetriatlon. Han har derfor et indgående kendskab til hvad det kræver at præstere på halv- og hel jernmand. Martin er ekstremt dedikeret til at coache sine atleter, men prioriterer fortsat at være en aktiv del af triathlon sporten på age-group niveau.

Relevant cv:

 • Bachelor i idræt og sundhed
 • Cheftræner i Odense Triatlon Klub
 • Sergent i Hæren
 • Sygehjælper

Kurser:

 • Løbetræner
 • Personlig træner
 • Fitness instruktør
 • Sportsmassør
 • Spinning instruktør

Nicholas Ward Munoz – Træner

​E-mail: nicholas@multiperformance.dk

Nicholas har mange års erfaring indenfor triatlon sporten. Han begyndte at udvikle sit træningsniveau med begrænsede ressourcer for at blive en top amatør atlet og har siden 2008 kørt løb som elite atlet. Han har god indsigt i, hvad det tager og hvordan det føles, at skulle yde på alle niveauer fra begynder til højt niveau. Han tilpasser sin coaching og planlægning, så det passer ind i hverdagen og de eventuelle begrænsninger der kan opstå i livet. Hans coaching er holistisk og han benytter sig af alle muligheder, for at optimere træning og ydeevne hos alle sine atleter, uanset niveau og ambitioner og det er det der gør Nicholas til en egnet træner for alle seriøse atleter.

Løbserfaring

Nicholas har konkurreret adskillelige år som elite atlet i lang distance triatlon ved Ironman og Challenge, med top 5 placeringer og endda været til verdensmesterskaberne til Hawaii Ironman. Han har repræsenteret Storbritannien ved elite ITU verdens- og europæiske mesterskaber i lang- og mellemdistance triatlon og siden 2018 har han repræsenteret Danmark. Han har erfaring med karriere opture, men også med, hvordan man får mere modstandskraft til at klare nedture og tilbageslag.

I løbet af 2015-2018 studerede Nicholas en bachelor i Marketing og Sales. Han besluttede at blive sin egen træner og fik derved chancen for at udvikle sin nysgerrighed på trænings—området, ved at læse artikler og studier omhandlende triatlon træning. Han kunne derved teste forskellige træningsmetoder af på sig selv: træningsbelastninger og hvile, styrketræning, svømmeteknik, ernæring osv.

I øjeblikket kører han stadig som elite/pro med begrænsede midler og tid, men har fundet en måde, hvorpå han kan opretholde sit høje niveau, næsten på højde med sit tidligere niveau som professionel triatlet.

Træner erfaring/erfaring som coach

I 2013 tog Nicholas en international træner uddannelse og har siden trænet atleter på alle niveauer og med forskellige målsætninger – fra atleter der har afsluttet Ironman og halv Ironman distancer til atleter der har kvalificeret sig til Ironman Hawaii og Ironman 70.3 Verdensmesterskaberne.

Tovejs kommunikation, dedikation til hver atlet og evnen til at tale seriøst når det er nødvendigt, alt imens hans holistiske holdning til den individuelles evner og muligheder i hverdagen, er den måde han har været succesfuld i at hjælpe atleter.

Relevant cv:

 • 2013 - International Coaching Certification. NESTA
 • 2007 - ITU Base 1. Spanish Triathlon Federation
 • 2005 - Indoor Bike Instructor. SpinUs.dk
 • 2005 - Fitness Instructor. Equinox.dk
 • 2002 - Swim Instructor. Spanish Swimming Federation

Miki Taagholt – Træner​

E-mail: miki@multiperformance.dk

Miki laver træning med atleten som omdrejningspunkt, og fokuserer på at integrere målsætninger, dagligdag og motivation for at skabe den bedste ramme og forudsætning for de han samarbejder med. Som træner er Miki energisk og professionel, og i sit virke som elitetriatlet, er Miki passioneret og meget målrettet.

Med en fortid som elitesvømmer tilbage i 2005, skiftede Miki først i 2013 til triatlon, og fik hurtigt succes i sporten. Miki har to danske mesterskaber på CV'et samt en tredjeplads til debut'en på den halve jernmandsdistance i 2017 og dermed bronze til ETU Europamesterskabet. I 2018 udløste samme mesterskab en sølvmedalje således at Miki nu kun mangler det øverste podietrin for at kunne kalde sig Europamester. 

​Til dagligt har Miki stor erfaring, både praktisk og teoretisk indenfor udholdenhedssport, og guider også inden for sportsernæring. Miki er bosat i Odense, og er en del af det danske landshold og træner med TriTeamSDU, hvor hans fokus fremadrettet bliver på at vinde Europamesterskabet, ligesom han debutere til ITU VM på langdistance i 2019. 

Relevant Cv:

 • Færdiggjort bachelor idræt og sundhed sommer 2018.
 • Svømmetræner i Farum svømmeklub
 • Svømmetræner i Odense triatlonklub for begyndere og trænede.

Kontakt Multiperformance for yderligere information eller andre spørgsmål

Udfyld nedenstående formular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt