Om Multiperformance

Multiperformance coaching er bygget op om kerneværdierne ambition, passion, loyalitet integritet, viden og commitment.

Ambition: Vi er en professionel coachingvirksomhed, der er specialiseret i endurance-coaching og træningsvejledning inden for triathlon, løb, landevejscykling, mountainbike og svømning. Vi bestræber os på at levere et skræddersyet verdensklasse produkt for endurance-atleter på alle niveauer, fra begynder til højeste eliteniveau.

Passion & Loyalitet:

"Work hard in silence and let success make the noise"

Multipeformance er lig med passion for sporten, og det betyder at vi har hjerte og sjæl med i processen, ligesom vi har nogle klare holdninger til de sportslige værdier, som vi ønsker at promovere. Vi advokerer altid godt sportsmanship og fair racing og har en forventning om at vores atleter er loyale overfor disse principper. 

Integritet: I Multiperformance leverer vi et gennemarbejdet kvalitetesprodukt. Vi mener ikke at "copy-paste"-standartprogrammer er vejen til succes. Derfor tager vi altid udgangspunkt i den individuelle atlet, fordi vi ved at balance i hverdagen er fuldkommen essentielt for at kunne performe i træning og konkurrence.

Viden & Commitment: Vores coaching-team består udelukkende af erfarne og veluddannede endurance-specialister. Når du indgår et samarbejde med Multiperformance, følger vi dig tæt i hele processen mod det fælles mål, og vi er aldrig længere end et telefonopkald væk.   

Multiperformance er personlig træning for alle der brænder for endurance-sport, uanset erfarings- og træningsniveau.

Vi favner begynderen der mangler sparring, overblik og ikke mindst en rød tråd, men vi favner også atleten der opererer på højt plan; Om det så gælder en kvalifikation til VM på Hawaii, eller at dyrke sporten som professionel atlet, så er der plads til dig.

Vores ekspertise og faglighed, kombineret med dit engagement, skaber rammerne for at indfri dit sportslige potentiale og de målsætninger vi har sat i fællesskab. 

​Multiperformance har derudover også arbejdet med soldater, der søger målrettet træning med henblik på optagelse på patruljekursus hos Jægerkorpset, sirius og frømandskorpset.

Hos Multiperformance møder vi dig, på dit niveau. Vi hjælper dig med at træne, men for at du kan opnå dit drømmemål, så forventer vi også, at du leverer en indsats der stemmer overens med din målsætning.​​

​Vi guider dig mod dine mål, og ved at vælge Multiperformance som din træner, så får du en træner der:

  • Følger dig tæt på sidelinjen, med hyppige observationer.
  • Lytter til dine ønsker og dine behov – Om det så handler om at få det maksimale ud af dit niveau eller tilpasse træningen til lige netop den tid du har til rådighed.
  • Leverer en træningsplan der udelukkende tager udgangspunkt i at følge netop dig.
  • Hos Multiperformance tilbyder vi desuden fysiologiske tests af høj standard. Se mere under fanen ’Tests’.

Denne leverance og vision sikrer vi, ved at fastholde et højt niveau i kvaliteten af vores arbejde.

Multiperformance består af fagligt kompetente trænere, der til dagligt veksler teorien til praksis.

Kontakt Multiperformance for yderligere information eller andre spørgsmål

Udfyld nedenstående formular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt