Tests

Hos Multiperformance er der mulighed for at få lavet en række tests, der alle sammen har til formål at skabe overførbarhed til det du laver til dagligt. Om det så er for at fastsætte trænings og konkurrencezoner, måle fremgang, eller for at se det direkte udgangspunkt i den træning du skal starte op med, så er de fysiologiske tests et rigtig godt og direkte billede af dig – Vi får en profil der fortæller dig og os det der er brug for.

Når du laver en løbe eller en cykeltest så gennemfører du først en submaksimal test efterfulgt af en maksimal test. Gennemfører du en tritest vil du først gennemføre en submaksimaltest på cyklen, efterfulgt af en submaksimal test på løbet der fører over i en maksimaltest.

Undervejs i testen vil du blive guidet og motiveret – Testen giver dig et indblik i din fysiologiske profil og vil give dig en lang række redskaber til din videre træning som:

  • Din udholdenhed
  • Din maksimale iltoptagelse (VO2max)– Hvor stor er din motor.
  • Din bevægelsesøkonomi
  • Trænings og konkurrence tærskler
  • Kondital

Procedure: Testen ved det submaksimale arbejde består af en opvarmning efterfulgt af en trappetest. Efter testen er der en kortere pause og så starter den maksimale test. Den maksimale test gennemføres også som en trappetest.

Udstyr: Testen gennemføres på vores løbebånd og på vores eget cykelergometer. Undervejs bliver der målt iltoptagelse, laktat, watt, puls og hastighed.

Pris løbe eller cykeltest:

1.700kr. Varigheden er 120minutter.

Pris tritest:

2.200kr. Varigheden er 150minutter.

Hvad skal du medbringe: Skiftetøj, cykelsko, løbesko, træningstøj og væske. Der er mulighed for bad og omklædning hos os.

Adresse:

Cikorievej 77, 5220, Odense SØ - Mulighed for parkering.

Søger du andre specifikke tests til din idræt, så er du velkommen til at kontakte os så vi kan sammensætte den bedste testprocedure for din idræt.

Kontakt Multiperformance for yderligere information eller andre spørgsmål

Udfyld nedenstående formular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt