Coaching

Vores træning - tilpasset dig

​Træningsvejledning hos Multiperformance sætter dig i centrum, og fokuserer på din hverdag og de tidsperspektiver du har til rådighed, kombineret med de drømme og mål du har. Alle trænere hos Multiperformance udvikler en 100% individuel træningsplan til dig med en progression der netop møder din fysik.

Vi ved af erfaring, at en individuel træningsplan ikke kun skal tage højde for dit fysiologiske udgangspunkt, og derfor har din arbejdssituation og dit familieliv stor indflydelse på den træning vi strukturerer til dig – Med andre ord så skaber det alt sammen grobund for et tæt atlet – træner forhold.​

Som atlet hos Multiperformance vil du opleve en engageret træner, der laver dybdegående analyser, og giver dig mulighed for løbende justering af din træningsplan, tilpasset din hverdag.

Du får feedback fra din træner der møder dig i øjenhøjde, og samtidig skubber til dig, når der er brug for det. Har du drømmene og målene, så lad os hjælpe dig med at opnå dem.

Vi tilbyder tre forskellige forløb til dig. Har du brug for en anden form for skræddersyet forløb, så skriv en email til os, eller ring til os på 28 60 66 77. Ydermere kan vi også tilbyde fysiologiske tests af bl.a. maksimal iltoptagelse og bevægelsesøkonomi hos Multiperformance – Både ved opstart men også systematiske tests fremadrettet.

​Vi glæder os til, at høre fra dig.

​ Som atlet hos Multiperformance er der en opsigelsesfrist på 4 måneder. Det sker for, at skabe de ideelle rammer for langsigtet udvikling, samt at sikre en gensidig seriøsitet og commitment til det fælles mål. Du skal samtidig være indstillet på, at underskrive en ANTI-DOPING waiver, da Multiperformance på ingen måde, vil associeres med doping.

​Minimum et halvt års binding. Betaling foregår kvartalsvis forud. Der er 4 måneders opsigelse - Det sikrer en gensidig seriøsitet mellem atlet og træner. Opstartsfee på 500,- DKK

Kontakt Multiperformance for yderligere information eller andre spørgsmål

Udfyld nedenstående formular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

BASIC

Vi lægger rammerne for din træning, sikre struktur og progression i dine træningsprogrammer. Den begrænsede trænerkontakt, betyder at du i overvejende grad er selvkørende i den daglige træning.

Opstarstsamtale

✓​

Online support​

​​✓

Evaluering af træning​og samtale med coach

Hver 4 uge

Særlige rabatter på træningsudstyr*

✓​

Personlig sæsonplanlægning

Løbende opdatering af din træningsplan

​✓

Ernæringsstrategi til race

✓​

Adgang til TrainingPeaks samt app

​✓

Pris per måned: Cykling eller løb

700,- DKK 

Pris per måned: Triatlon

1.000,- DKK

STANDARD

Dette er vores "golden standard" kvalitetsprodukt, som vi i udgangspunktet anbefaler alle vores atleter. Du får struktureret og individualiseret træning, men også et tæt sparringsforløb med din coach, som er nøglen til at opnå dine sportslige mål.

Opstarstsamtale

✓​

Online support​

​✓

Evaluering af træning​og samtale med coach

Hver 2 uge​

Særlige rabatter på træningsudstyr*

✓​

Personlig sæsonplanlægning

✓​

Løbende opdatering af din træningsplan​​

​✓

Ernæringsstrategi til race​​

✓​

Adgang til TrainingPeaks samt app​​

​✓

Pris per måned: Cykling eller løb​​

1.100,- DKK 

Pris per måned: Triatlon

1.400,- DKK 

​PREMIUM

Dette er "total coaching" for den meget seriøse atlet, som ønsker at få det maksimale ud af sin sport, med 100 % individualiseret træning og super tæt løbende sparring med din coach.

Opstarstsamtale

Online support​​​

​✓

Evaluering af træning og samtale med coach

Hver uge​

Særlige rabatter på træningsudstyr*​​

✓​

Personlig sæsonplanlægning​​

✓​

Løbende opdatering af din træningsplan​​​

​✓

Ernæringsstrategi til race​​​

✓​

Adgang til TrainingPeaks samt app​​​

​✓

Pris per måned: Cykling eller løb​​​

1.400 ,- DKK 

Pris per måned: Triatlon

2.000,- DKK