Atleterne siger...

​Nicholas Ward Munoz:

​Mit arbejde med Multiperformance og coach Martin er en fornøjelse. Efter en række indledende samtaler blev det nemt for mig, at finde tillid til en person, hvor jeg følte at vidensniveauet var højt. Det kombineret med en god erfaring med atleter på forskellige niveauer, blev udslagsgivende for mig. Da vi startede vores atlet - træner samarbejde blev jeg yderst positivt overrasket, over den passion som Martin har for sporten, og den grad af commitment han viser overfor Multiperformance atleterne - både I træningen, udenfor training  og til races. I 2018 har jeg I øvrigt opnået mit højeste niveau som elitetriatlet på både cyklen og I løbeskoene.

​Martin Kjølby:

Jeg har nu været ved multiperformance i over et år og har haft en komplet sæson under deres vinger. Sikke en rejse det har været og sikke en udvikling jeg har gennemgået som triatlet! Det har været en sæson spækket med succesoplevelser og alle mine personlige mål er blevet opnået. Jeg har for første gang i mine 4,5 år i sporten haft en skadesfri sæson hvilket uden tvivl har været afgørende for min udvikling! Mit råd til andre der gerne vil have det maksimale ud af deres potentiale og opnå deres mål, er derfor at finde en træner der er uddannet og dygtig til sit fag som kan have overblikket og derved planlægge din træning så den passer til dit niveau. Det har jeg fundet hos multiperformance! Jeg ser frem til flere succesfulde sæsoner.

Line Brandt Pedersen:

Sidste år ringede jeg op til Multiperformance og sagde, at jeg ville gøre hvad som helst for at blive klar til at lave min første Ironman, som jeg havde tilmeldt mig uden rigtig at kunne svømme crawl og uden nogen erfaring med hverken tri- eller racercykler. Martin Bissenbacker troede på mit mål og sammensatte ikke kun et træningsprogram, som gjorde mig til en langt bedre triatlet end jeg havde drømt om at blive på bare et år, men han introducerede mig til hele sportsgrenens ABC som f.eks. regler, energi, raceplaner, udstyr og ikke mindst punkteringer og tri-mode, som han stadig ikke mener jeg har lært med de kompressionssleves jeg render rundt med ;) Jeg har ikke kun opnået en fantastisk Ironman debut, som jeg bad om hjælp til for et års tid siden, men vejen dertil har været fyldt med store oplevelser til både træning, races og ikke mindst en fremragende træningslejr! De største anbefalinger herfra.

Martin Larsen:

Efter at have dyrket triathlon i 1,5 år med relativt mange træningstimer, en del småskavanker og en stagnerende præstationskurve tog jeg kontakt til Martin Bissenbacker, Multiperformance med henblik på at finde "the missing link" i den daglige træning. Vi tog en række samtaler, lagde en plan med udgangspunkt i mine overordnede mål udfra de rammer min hverdag og ambitioner stillede til rådighed. Jeg træner ikke mere nu end jeg gjorde hidtil, men kvaliteten i træningspassene er skræddersyet til mig og de mål der er sat i sæsonen ex. ift. races, nøgletræningspas osv., hvilket har gjort, at min form er nået et sted hen jeg ikke troede var mulig for mig, på de 9 mdr. jeg har været hos Multiperformance.

Kontakt Multiperformance for yderligere information eller andre spørgsmål

Udfyld nedenstående formular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt